.In verband met alle maatregelen worden een aantal lezingen en cursussen verplaatst naar een nieuwe datum. Deze nieuwe data worden bekend gemaakt als we weten wanneer we weer veilig bij elkaar kunnen komen. Heb je hier vragen over, stuur mij dan een e-mail. Wel is er gelegenheid om 1 op 1 lessen, begeleiding en consulten te boeken. Verder ben ik bereikbaar voor advies, telefonisch of via de email en wil ik iedereen opmerkzaam maken op mijn fb pagina Holistisch centrum voor mens en dier Petra Driesen waar ik met grote regelmaat interessant en wetenswaardig nieuws post.

 
 
 
Aanmeldingsformulier
 

Als u gebruik wenst te maken van het inschrijfformulier verzoeken wij u deze uit te printen, u kunt dit het makkelijkst doen door het formulier te downloaden en even op te slaan op uw computer. U kunt het dan uitprinten en dan met de hand invullen. Vervolgens dient u het te retourneren naar het vermelde correspondentieadres of de hondenschool. Inschrijven via e-mail is alleen mogelijk als u het ingevulde en ondertekende formulier in scant en terug mailt. Met de computer bewerkte formulieren zijn niet geldig. Uw inschrijving is slechts dan gegarandeerd als dit formulier en de betaling van het cursusgeld voor aanvang van de eerste les bij ons binnen is.

Klik hier om het formulier te downloaden!

Lukt het u niet om het formulier te downloaden of te printen dan kunnen wij het formulier opsturen. U kunt bellen of emailen om uw adres op te geven.Bekijk voor het tekenen eerst de Algemene voorwaarden en de Kosten van de cursussen.


meer info? bel: 0180-318609 of mail: info@hondenschoolpetradriesen.nl