.In verband met alle maatregelen worden een aantal lezingen en cursussen verplaatst naar een nieuwe datum. Deze nieuwe data worden bekend gemaakt als we weten wanneer we weer veilig bij elkaar kunnen komen. Heb je hier vragen over, stuur mij dan een e-mail. Wel is er gelegenheid om 1 op 1 lessen, begeleiding en consulten te boeken. Verder ben ik bereikbaar voor advies, telefonisch of via de email en wil ik iedereen opmerkzaam maken op mijn fb pagina Holistisch centrum voor mens en dier Petra Driesen waar ik met grote regelmaat interessant en wetenswaardig nieuws post.

 
 
 
Even voorstellen
 

Hondenschool Petra Driesen bestaat sinds 1995 en wordt geleid door Petra Driesen. Petra werkt al haar hele leven in de dierenbranche. Naast het dagelijks geven van cursussen is zij werkzaam als gedragstherapeut voor kleine huisdieren. In het verleden fokte zij Leonbergse honden. Door haar jarenlange ervaring en haar grote kennis van het gedrag van kleine huisdieren en met name van honden, heeft zij een goede reputatie opgebouwd. Voor een overzicht van haar opleidingen kunt u hier klikken.

Hondenschool Petra Driesen werkt met goed opgeleide en vakbekwame instructeurs. Onze stagiaires worden getraind en intensief begeleid. Pas als zij in het bezit zijn van het instructeurdiploma mogen zij zelfstandig les geven. Zo heeft u de garantie dat u verantwoord les krijgt.

Hondenschool Petra Driesen geeft uitgebreide  lessen. Tevens verzorgen wij trainingen aan huis en interne trainingen. Dit alles door gebruik te maken van de motivatie van het dier. Lichaamstaal, expressie en gebruik maken van gebaren staat centraal.

Bij honden met probleemgevend gedrag wordt de zaak in zijn totaliteit aangepakt. Zo gebruiken we waar nodig diëten, homeopathie, Bachremedies en tal van andere therapieën. Samen met U maken we een plan van aanpak. Hierdoor ontstaat maatwerk. Dit alles zonodig in samenspraak met uw dierenarts.

 


meer info? bel: 0180-318609 of mail: info@hondenschoolpetradriesen.nl