U kunt bij ons nog steeds terecht voor 1 op 1 lessen met uw pup of uw volwassen hond!
Locaties: Ermelo, Voorthuizen, Putten, Amerongen, Laren, Amersfoort en Nieuwerkerk a/d IJssel.

Er wordt veel informatie gedeeld op mijn fb pagina Holistisch centrum voor mens en dier Petra Driesen.

 
 
 


Waterwerk
 
Het waterwerk is een unieke dagvullende workshop die al vele jaren door ons wordt gegeven op een prachtige locatie gedurende het voorjaar en de zomermaanden. Een evenement waar u met uw hele gezin van harte welkom bent.
 
In de beginners workshop wordt het apport uit het water geoefend waarbij we gebruik maken van verschillende voorwerpen.
Eenmaal bedreven in dit onderdeel werken we vervolgens met de boot waarin de eigenaar plaatsneemt. De hond leert op commando de boot terug naar de kant slepen.

In de vervolgcursussen wordt het waterwerk uitgebreid. De hond gaat mee in de boot en leert uit de boot te springen en de boot naar de kant  slepen. Een nieuw onderdeel is het werken met een vlot dat door vier personen wordt bevaren. De honden leren in tweetallen het vlot naar de kant brengen.

In de gevorderden cursus wordt er naast deze onderdelen gewerkt met een slachtoffer (pop). Deze drenkeling moet worden gered en zonder kleerscheuren naar de kant worden gebracht.

Deze workshops zijn geschikt voor alle honden die  goed kunnen zwemmen. Ook jonge honden zijn van harte welkom, voor hen worden de oefeningen aangepast.

Op het terras van het nabij gelegen restaurant, waar de honden van harte welkom zijn, is het prettig vertoeven. Na afloop van deze voor eigenaren en honden inspannende workshop, genieten we vaak nog even na bij een drankje. Door de enthousiaste deelnemers wordt vaak meteen een nieuwe datum geprikt voor een vervolg op deze heerlijke dag. Wilt u dit een keer meemaken met uw hond, neem dan contact op voor meer informatie.

De foto's van voorgaande waterwerk workshops kun je hier bekijken.

Wat kosten onze cursussen?

Klik hier als u zich wilt aanmelden voor deze cursus


 
meer info? bel: 06 - 51888392 of mail: info@hondenschoolpetradriesen.nl