.In verband met alle maatregelen worden een aantal lezingen en cursussen verplaatst naar een nieuwe datum. Deze nieuwe data worden bekend gemaakt als we weten wanneer we weer veilig bij elkaar kunnen komen. Heb je hier vragen over, stuur mij dan een e-mail. Wel is er gelegenheid om 1 op 1 lessen, begeleiding en consulten te boeken. Verder ben ik bereikbaar voor advies, telefonisch of via de email en wil ik iedereen opmerkzaam maken op mijn fb pagina Holistisch centrum voor mens en dier Petra Driesen waar ik met grote regelmaat interessant en wetenswaardig nieuws post.

 
 
 
Privacy
 

PRIVACYVERKLARING

Bij Holistisch centrum voor mens en dier Petra Driesen hechten we zeer veel belang aan uw privacy en de vertrouwelijkheid ervan. Dat is de reden waarom we uw data met de grootste zorg behandelen.

Hieronder ons aangepaste privacy beleid. We nodigen je uit om dit beleid even door te nemen zodat je hiervan op de hoogte bent.

Korte samenvatting:

Er wordt vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.

Gegevens bestaande uit:

Persoonlijke informatie met betrekking tot gedrag en gezondheid van u of uw hond worden maximaal een jaar bewaard. De informatie en gegevens die via de levering van diensten en of verkoop van artikelen worden ingevuld, worden automatisch 5 jaar bewaard.

Persoonlijke gegevens als:

Naam en e-mailadres worden gebruikt voor mijn nieuwsbrief, delen van blog of speciale aanbiedingen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Deze gegevens opgeslagen in een database blijven gehandhaafd. Wanneer u uw gegevens wilt verwijderen is het voldoende een mail te sturen met een verzoek om verwijdering.

Foto en filmmateriaal door cliënten ingezonden ter ondersteuning van gedrags en of gezondheids consulten worden maximaal 5 jaar bewaard en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Foto en filmmateriaal door cliënten ingezonden met als bedoeling dit als studie en of P.R. materiaal te gebruiken wordt alleen dan door mij gebruikt wanneer hiervoor schriftelijke toestemming is gegeven.

Betaalgegevens:

Deze worden gedeeld met mijn boekhouder en de belastingdienst i.v.m. administratie van mijn praktijk.Naar de startpagina.
meer info? bel: 0180-318609 of mail: info@hondenschoolpetradriesen.nl